Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2009 P-98 Serie B

Match

Lohärad P-99 Röd

2 - 1
Björkhaga IP
31 maj 2009
17:00

Märsta IK P-98

Referat

Referat: Lohärad P-99 Röd - Märsta IK P-98

I dagens match mot Märsta fick vi riktigt tufft motstånd, första halvlek var ett enda stort ställningskrig med målchanser åt båda håll men 2 fantastiska målvakter spelade som 2 levande väggar. Samuel gjorde idag några makalösa räddningar.
Försvarsspelet (vår styrka) var som vanligt utmärkt. I andra halvlek så började Märsta försöka trycka lite längre jobbiga bollar bakom vår backlinje vilket resulterade i ett mål men Timmy replikerade snabbt med en vänsterdoja rätt upp i nättaket. Vi hade pratat om att våga spela på våran centrala mittfältare för att ibland kunna skifta sida, funkade ganska bra Hampus och Anton W fördelade bollarna strålande. Våran låga press (mycket vackra fotbollstermer här!!!) funkade också perfekt vi fick ett samlat lag i både försvar och anfall.

Matchens lirare idag blir 2 st= Timmy matchvinnaren! och Samuel med fantastiska räddningar. Zacke måste också nämnas han börjar nu också bli lite vän med bollen(efter att ha haft lite runda fötter!!)+ hans snabbhet= en lyckad kombination.
2 st lite orutinerade killar i 98 serien tog för sig
ordentligt idag= Assan och Adam Bergströmer, men en sån här match vinner man
bara om man som vi har ett helt lag som tokkrigar från början till slut.
Vi tackar Märsta IK P-98 för det bästa motståndet som vi stött på i år och dom var nog förtjänta att få med sig en poäng.
Det är genom att spela såna här matcher vi utvecklas grabbar!

Andra möten i serien

lör 12 sep 2009, 12:30 Märsta IK P-98 - Lohärad P-99 Röd 4 - 1